Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu au fost duși la DIICOT, pentru a fi puși față în față, și pentru a da ultimele declarații. Din interiorul anchetei au ieșit la iveală detalii absolut inimaginabile. Procurorii DIICOT au fost oripilați de detaliile macabre, date de Dincă, în detaliu, despre cum a fost violată una din fete, Luiza Melencu.

Ce le-a cerut monstrul Dincă anchetatorilor

După ce autoritățile au declarat-o decedată pe Alexandra Măceșanu, suspectul Dincă s-ar fi spovedit de Sărbători, în fața unui preot cerut chiar de el, în celula sa. Conform avocatei Carmen Ogășanu, Gheorghe Dincă ar fi cerut să i se aducă un preot în celulă, pentru a se spovedi. Aceasta nu a fot însă singura cerere făcută de monstrul din Caracal.

Ceea ce a șocat și mai tare a fost momentul în care Dincă le-ar fi cerut oficialilor penitenciarului să i se aducă un fotograf pentru o sesiune foto, ca mai apoi, pozele să le fie trimise celor din familie. Dincă ar mai fi cerut un radio și un televizor în celula în care este încarcerat, conform avocatei familiei Melencu.

”După ce a cerut radio și TV, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze în închisoare, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă 5 fotografii pe care să i le trimită rudei” , a spus avocata Carmen Ogășanu.

Toate aceste informații au fost făcute publice de avocata familiei Melencu. La România TV s-a vehiculat și ideea cum că Dincă ar fi cerut să discute cu un preot, căruia cel mai probabil i-ar mărturisit toate ororile pe care le-a comis.

Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că le-a răpit, sechestrat, violat, dar și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.