Kiki Bertens a avertizat că finala de la Madrid reprezintă „o mare bătălie”. Kiki Bertens a învins-o pe Simona Halep în 2018 la Cincinnati, în ultimul lor meci direct. Olandeza este o adversară de temut pentru românca noastră.

“Va fi foarte dificil să joc cu Simona. Am avut bătălii dificile în trecut. Iubește zgura, iubește să joace aici, dar și eu iubesc să fiu aici și cred că va fi o mare bătălie. Abia aștept meciul. Știu că mă voi simți mai bine până la meci, îmi doresc cu adevărat acest titlu și voi da totul“, a spus Kiki Bertens într-o conferință de presă susținută la Madrid Open 2019, conform ziare.com.

Simona Halep a vorbit și ea despre meciul de azi în care o va întâlni pe Kiki Bertens. Cele două s-au întâlnit de cinci ori până acum, pe terenul de tenis. Din cele cinci meciuri, Simona Halep a învins în trei, iar Kiki în două, ceea ce ar însemna că românca este în avantaj.

“Kiki a jucat finală anul trecut aici, are încredere, îi place. A făcut rezultate bune în ultima perioadă, are încredere mare. Este o jucătoare extraordinară, aşa că trebuie să îmi văd de treabă, să mă concentrez pe mine şi pe jocul meu“, a spus Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Simona Halep este la doar o victorie distanță de locul 1 WTA. Românca este în prezent pe locul al treilea, însă cu victoriile de până acum ea și-a asigurat locul 2 în WTA. Până să joace cu Kiki Bertens, românca a trebui să treacă de Belinda Bencici în semifinale.

Finala turneului WTA Madrid Open 2019 dintre Simona Halep șo Kiki Bertens se joacă astăzi, de la ora 19.30. Turneul are premii totale în valoare de 7,202,128 milioane de dolari.