Care este povestea din spatele piesei realizate de Mirela Vaida și Cosmina Adam? Totul a fost spontan

Mirela Vaida a explicat că textul li se potrivește, fiind niște persoane haioase și care fac „haz de necaz”.

„Textul acesta ni se potrivește, în sensul că noi amândouă suntem și haioase și facem și haz de necaz, mai bocim când e cazul, mai râdem cu gura până la urechi. Faptul că eu sunt măritată și ea încă își caută, o învăț pe ea ce să facă și cum să își găsească bărbatul ca să îi fie bine. E o satiră pe care cred că toată lumea a înțeles-o”, a declarat Mirela Vaida la Antena 1.

De unde a pornit ideea?

Mai apoi, acestea au fost întrebate despre trei atribute ale moldovencelor.

„Pai deștepte, gospodine și cuminți”, a răspuns Cosmina Adam, înainte ca Mirela Vaida să completeze că „lumea nu zice asta despre moldovence dar lasă-i să creadă.”

„Vreau să vă spun că, în mare parte, faptul că noi avem această această influență slavă, rusească, ucraineană, habar n-am, pe noi ne-a ajutat într-adevăr, pentru că suntem un pic mai înfipte. Se vede lucrul acesta în cam tot ce facem. Dacă ne propunem ceva, ne iese, mai devreme sau mai târziu și ne-am dorit să cântăm această melodie”, mai spus Mirela Vaida.

„A fost ideea mea. A fost o idee spontană, în direct, pentru că eu îmi lansam o piesă (…) și mi-a venit mie o idee atunci și am zis că ce-ar fi să facem amândouă o melodie împreună”, a explicat Cosmina Adam.

Noul ei proiect e un succes instant

Totul fusese anunţat de Vaida pe 25 iunie, pe pagina ei de socializare, unde a postat mai multe fotografii de la filmările videoclipului.

Eu zic că o să vă placă. Poate deveni un imn și e de muzică, de vacanță, de petrecere și e filmat într-un cadru de poveste”, spunea Mirela Vaida, în ediţia de miercuri a emisiunii “Acces Direct”.

Sursa foto: Facebook