Mirela Vaida este colaborator la teatru, soție, mamă, prezentator de televiziune și activează și ca solistă într-o trupă. Moderatoarea emisiunii Acces Direct este mamă a trei copii și a dezvăluit de curând fanilor că ar vrea să renunțe la mesele la sân ale celui mic.

 „Dependenţi! Şi încă alăptat. Cum să-i spun c-ar fi vremea să-l înţarc?”, a fost mesajul Mirelei Vaida pentru celelalte mămici.„Un băiețel tare luminos”

„L-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur”

Mirela Vaida a născut cel de-al treilea copil pe data de 10 aprilie 2019. Aceasta a născut pe cale naturală, la fel ca și cu restul de cei doi copii ai săi.

La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora jumătate de travaliu! Cântărește 3500 g, are 51 cm și a primit notă 10 la naștere, ca și mami! Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!!”, a spus Mirela Vaida.

Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Emisiunea Acces Direct este difuzată în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, la Antena 1. Emisiunea le prezintă telespectatorilor cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţă unice, dezvăluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premieră. Toate acestea sunt dezbătute în platoul emisiunii, alături de experţi în domeniu. Gazda emisiunii este Mirela Vaida.