Codin Maticiuc a mărturisit în cadrul podcast-ului său că îl apreciază pe realizatorul TV, Mircea Badea. El consideră că Mircea Badea este o persoană inteligentă și cu simțul umorului și crede cu adevărat în ceea ce spune.

Codin Maticiuc l-ar vrea ca invitat pe Mircea Badea

Maticiuc a dat ca exemplu cele petrecute la o masă la care se afla tatăl său și realizatorul tv și spune că gestul lui Mircea Badea arată că are verticalitate până la capăt.

„Mi-ar plăcea să-l invit pe Mircea Badea la podcast-ul meu, dar sunt sigur, 99,99%, că nu ar veni. El nu mă suportă pe mine, dar respect că este inteligent și are simțul umorului. Și mai respect un lucru care spune multe despre el. S-a nimerit odată la masă cu tata. Era o masă cu mai mulți. Când a aflat că acolo era și tata, Mircea Badea a spus: „eu nu vreau să mai stau aici … că dacă eu vorbesc de rău pe omul ăla, nu am cum să stau aici”.

Respect gestul lui. Mulți jurnaliști nu au făcut asta. Mă vorbeau de rău pe mine sau pe tata, pe la niște posturi de televiziune, apoi când ne întâlneam, veneau foarte cordial către noi, ne salutau. Eram siderați de cum ieri erau într-un fel, a doua zi în alt fel. Era greu de înțeles.

În schimb, Mircea Badea a fost diferit. Și-a ținut linia, lucru pe care l-am respectat, și atunci când s-a ridicat de la masă (n.r. – unde era tatăl lui Maticiuc)”, a povestit Codin Maticiuc în cadrul podcastului său, potrivit dcnews.ro.

Ce a spus Dan Capatos despre realizatorul de la Antenă

De asemenea, realizatorul Xtra Night Show, Dan Capatos, l-a descris pe Mircea Badea ca fiind genul de co-prezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi, fiind un tip extrem de inteligent. Au existat la un moment dat discuții privind o emisiune care să-i aibă ca protagoniști pe Dan Capatos și Mircea Badea, însă proiectul nu s-a concretizat.

„Mircea Badea este genul de co-prezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi. Am o comunicare foarte mișto cu el. Avem același gen de umor. Am pretenția că pot să-i fac față. Este un tip extrem de inteligent. Are niște sclipiri… Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de rahat, dacă nu ai prins-o”, a zis Dan Capatos, care a punctat că Mircea Badea este și foarte loial.

„Dacă este prietenul tău, se aruncă în foc pentru tine. Este de o loialitate … cum este oricărei idei pe care a îmbrățișat-o și a dus-o mai departe”, a mai zis Dan Capatos în cadrul aceluiași podcast.