Mircea Badea a apărut la Sinteza zilei de la Antena 3 într-un mod care a șocat asistența. Realizatorul emisiunii “În gura presei” a venit la emisiune îmbrăcat cu un pulover roșu. Nu atât culoarea aleasă a stârnit comentarii din partea lui Mihai Gâdea, ci și faptul că acest obiect vestimentar este unul pe care îl alegem de Crăciun. Pe puloverul lui Badea apărea și unul dintre simbolurile acestei sărbători, renul Rudolph. În condițiile în care ne aflăm la sfârșitul lunii mai, alegerea lui Badea a stârnit o reacție promptă din partea colegilor săi.

“Neapărat trebuie să mă îndrept câtre domnul Badea, că mi-era și dor de dânsul. Îmi și lipsea. Aveți un pulover care… stați un pic, că m-ați orbit“, a exclamat Mihai Gâdea.

“Păi, vine Crăciunul, văd, că afară ninge și sunt pe ‘jingle-bells’. Am luat puloverul de Crăciun. ‘De Crăciun, fii mai bun’, fii mai psihopat. Cu ce vreți să începem, ca să vă lămuresc. Puteți să începeți să mă întrebați orice. Vă rog!”, a venit, prompt, replica lui Mircea Badea.

Ce justificare a avut Mircea Badea

Ținuta lui Mircea Badea a părut destul de nepotrivită pentru această perioadă a anului. Cu toate acestea, deși ne aflăm la trei luni distanță de Crăciun, vremea de afară ne duce cu gândul la sărbătorile de iarnă. Miercuri după-amiază a nins din abundență în București. Și în zilele următoare sunt semne că iarna continuă în Capitală. Potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă inclusiv joi, vor fi averse sub formă de ninsoare.

Astfel, vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri, mai persistente pe parcursul zilei, când vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de -4…-1 grad. Noaptea vor fi condiţii de brumã. Abia de vineri temperaturile vor începe să mai crească.

(sursa foto: Antena 3)