Mircea Badea a vorbit şi el despre subiectul care a îngrozit toată România, crimele din Caracal. Realizatorul tv consideră că Alexandra Măceșanu a fost strangulată, având în vedere că nu s-au găsit probe să dovedească că a fost tranşată.

”Lucrurile sunt foarte clare. Dacă voiau să o găsească, o făceau. Putea să dea STS toate datele, că ăia dacă nu voiau nu se duceau. Doi, până acum nu avem nimic. Nu avem niciun cadavru, n-avem nimic, decât niște povești. Să gândim practic: un psihopat o răpește pe o fată și o violează, apoi se duce să ia vasilină la farmacie ca să îi vindece rănile. Se întoarce, o prinde vorbind la telefon și o lovește. Putea doar să o strângă de gât. Dacă o tranșa, erau urme peste tot. Astea sunt vorbe. Dacă o lua așa moartă, lăsa urme. Dacă pleca cu mașina se vedea pe o cameră de supraveghere. Ce e prosteala asta, ce e ancheta asta?”, s-a întrebat Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 consideră că ancheta procurorilor este una ”perfect cretină” şi dă ca exemplu un mesaj primit de la un internaut.

”A inţeles cineva până la urmă ceva din acest caz? Unde a fost ucisă Alexandra? Când a fost ucisă Alexandra? Unde a fost aruncat cadavrul ei? A fost tranşată şi arsă până la urmă sau aruncată aşa în râul Olt? Martorii care spuneau că au auzit urlete la 4 dimineaţa au minţit? Mai era în viaţă sau nu în timpul nopţii? Unde este arma crimei? Cum a putut să se deplaseze cu fata, în viaţă sau nu, de la casa lui fără să fie interceptat de camerele de filmat? Mai are şi alte case în care ţinea fete? Eu nu am înţeles nimic. Din câte văd, ar putea să fie în viaţă şi acum, nu există probe ADN că ar fi murit, nu există un cadavru.”