Mio Technology, liderul pieţei locale de dispozitive GPS, lansează pe piaţa din România cel mai nou dispozitiv de navigaţie S605, cu suport TMC, Text To Speech şi port AV pentru conectarea unor dispozitive externe de tipul DVD playerelor sau camerelor de asistenţă la parcare. Software-ul Spirit II vine să întregească experienţa de navigare oferită de ecranul tactil de 5”, cu care este dotat dispozitivul. 

Pe lângă aceste noutăţi, S605 vine echipat şi cu reprezentarea grafică 3D a clădirilor punct de reper aflate pe hartă. Conform reprezentanţilor Mio, această caracteristică este deosebit de folositoare în special pentru cei care vizitează un oraş nou, funcţia îmbunătăţind orientarea în locaţii necunoscute.

Noul dispozitiv include de asemenea un mod economic de navigare, care permite identificarea traseului care presupune cel mai mic consum de carburant, dar şi funcţia SmartFind, care facilitează utilizatorului identificarea punctelor de interes din apropiere.

“Am decis să completăm gama S6xx cu noul model S605, tocmai pentru a putea răspunde cerinţelor clienţilor noştri care se aşteaptă să găsească într-un dispozitiv Mio cele mai inovatoare funcţii, de tipul TMC, a punctelor de interes 3D sau a portului AV care să transforme dispozitivul de navigaţie într-un adevărat centru multimedia. Credem că pe lângă aceste facilităţi, uşurinţa de utilizare specifică software-ului Spirit II va fi un punct important în orientarea unei importante categorii de clienţi către acest tip de dispozitiv personal de navigaţie” a declarat Sergiu Ganscă, Marketing & Sales Manager, România şi Ungaria.

Noul dispozitiv Mio S605 înglobează şi celelalte funcţii deja caracteristice pentru dispozitivele Mio. Functia Text to Speech facilitează orientarea datorită includerii denumirii străzilor şi intersecţiilor în ghidarea audio, modul Explore permite crearea unui cerc virtual în jurul locaţiei şi identificarea tuturor punctelor de interes din zonă, iar butonul de captură memorează locaţiile şi detaliile de călătorie, oferind posibilitatea de a înregistra şi propriile notiţe vocale, astfel încât să faciliteze împărtăşirea traseelor de călătorie cu prietenii. 

Noul Mio S605 este disponibil pe piaţa din România din această lună, la un preţ aproximativ de 999 RON prin intermediul partenerilor Mio.