Millennium Bank a anunţat reducerea dobânzilor la creditele ipotecare şi la cele de nevoi personale cu ipoteca pentru persoanele fizice cu până la 3,5%.

Noile dobânzi sunt calculate în funcţie de procentul din valoarea imobilului ipotecat pe care îl finanţează banca prin credit şi se aplică împrumuturilor achiziţionate începând cu 10 august 2009.

„Aceste modificări urmăresc tendinţa descendentă a dobânzilor”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail Millennium Bank.

Noua dobândă pentru creditele ipotecare este calculată pe baza indicelui Robor/Euribor la trei luni, plus o marjă începând de la 6,5%. Noua dobândă pentru creditul de nevoi personale cu ipotecă este alcătuită din Robor/Euribor la trei luni, plus o marjă începând de la 7%.

Potrivit băncii, clienţii beneficiază de gratuitate în ceea ce priveşte comisionul de administrare şi asigurarea de viaţă. Costurile acestor împrumuturi includ rata dobânzii şi comisioanele de analiză, de acordare şi de rambursare anticipată.

SURSA: Millennium Bank