Recent, milionarul Dan Nicorescu și-a achiziționat un nou bolid de lux. Milionarul nu figurează în niciun top al bogătaşilor și și-a ţinut banii departe de ochii curioşilor.

După ce, în decembrie, afaceristul și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România, recent, colecția de bolizi a milionarului s-a îmbogățit cu încă un exemplar senzațional. Potrivit sursei citate, Dan Nicorescu și-a cumpărat un Aston Martin DBS Superleggera, evaluat la aproximativ 350.000 de euro.

Afaceristul a plătit aproximativ 800.000 de euro pentru ”pachetul” de lux care conține cele două „bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera.

Dan Nicorescu are o pasiune aparte pentru mașinile de mare putere, dar și cu nume. Garajul său este plin cu astfel de exemplare de colecție. Între acestea, la loc de cinste stau două dintre autoturismele de lux ale lui Nicorescu, un Bentley şi superbul Lamborghini Aventador galben.

 

Pe lângă ele, Dan Nicorescu mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră, o “navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. Numai trei mașini ale lui Nicorescu valorează circa 800.000 de euro. Este vorba de Bentley și de Rolls, fiecare de 200.000 de euro, şi de Lamborghini, care costă 400.000 de euro, scrie Cancan.ro.
 
Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se zice, a fost mult mai ușor să le producă pe restul. 

foto:cancan.ri