Este vorba de magnatul australian din domeniul mineritului şi turismului, Clive Parker, care, potrivit mai multor site-uri, ar fi demarat deja o serie de discuţii cu echipa de geneticieni care a clonat-o pe celebra oaie Dolly.

Se zvoneşte că miliardarul ar urma să amenajeze parcul chiar pe proprietatea sa din Coolum (Sunshine Coast, Australia). Nu se prea cunosc detalii despre proiectul acestuia, despre mijloacele cu care va fi realizat şi mai ales despre animalele care vor fi găzduite în parc, totul este învăluit în mister. Miliardarul excentric crede că visul său îndrăzneţ va deveni realitate în 2016.

În mod evident fan al superproducţiilor hollywoodiene, Clive Parker îşi anunţase deja din luna aprilie intenţia de a construi o versiune cât mai asemănătoare cu vasul Titanic, dar care va fi echipată cu toate sistemele de securitate necesare. Compania sa Blue Star Line se pare că a semnat deja un protocol de acord cu întreprinderea publică chineză SCC Jinling pentru construirea vasului de croazieră, călătoria inaugurală, din Anglia până în America de Nord, fiind prevăzută pentru sfârşitul anului 2016.