Mihai Tudose este în mare necaz. Pro România tocmai i-a cerut să renunţe la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obţinut pe listele acestei formaţiunii politice.

„Pro România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacţioneze voturile partidului pentru avantaje personale. Pro România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susţinător al PNL, aşteptăm să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar”, se arată într-un comunicat al Pro România.

Cei de la Pro Romania consideră că funcţia de europarlamentar a fost câştigată de liderul formaţiunii politice, Victor Ponta, prin munca membrilor şi simpatizanţilor Pro România din toată ţara.

„Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul şi beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban şi PNL îl vor recompensa pentru ‘serviciile’ sale. Faptul că acum îşi negociază poziţia în PSD este problema sa şi a social-democraţilor”, se spune în comunicat.

Europarlamentarul Pro România Mihai Tudose a afirmat, anterior, că „şansa” acestui partid ar fi „plecarea” liderului Victor Ponta, „care a reuşit în câteva luni să devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate”.