Mihai Gâdea împlinește 45 de ani. Radu Tudor: La mulți ani! E o vârstă foarte frumoasă

Astfel, Radu Tudor a scris pe pagina sa de socializare că îi urează la mulți ani celui mai „statornic” prieten al său. „Au trecut 17 ani și suntem tot împreună, la bine și la greu”, a subliniat Radu Rudor.

„La mulți ani, Mihai Gadea ! 45 de ani e o vârsta foarte frumoasă, mai ales când ai atâtea realizari în spate și tot atâtea planuri frumoase în față. Ești cel mai statornic prieten pe care l-am descoperit din prima zi de emisie Antena 3, în Iunie 2005. Au trecut 17 ani și suntem tot împreună, la bine și la greu. Să te ajute Dumnezeu sa birui toate cele rele și să împărtașim împreună tot ce va urma frumos în viețile noastre”, a scris Radu Tudor într-o postare realizată pe Facebook.

Mihai Gâdea a avut parte de o lovitură totală la începutul anului

Moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, Mihai Gâdea, a primit o lovitură majoră chiar la început de 2022, asta după ce un celebru jurnalist l-a făcut praf și a spus despre el că este o bătaie de joc.

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a criticat dur pe jurnalistul Mihai Gâdea, de la Antena 3, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, într-o emisiune publicată pe contul său de Youtube. În cadrul înregistrării a fost invitată și Dana Budeanu. Gazetarul a urmărit scandalul dintre Dana Budeanu și medicul stomatolog Laura Ghibu, prezentat de Mihai Gâdea în emisiune, iar rezultatul a fost unul de dezastru pentru vedeta Antenelor.

Subiectul l-a enervat foarte tare pe Ipn Cristoiu care, fără să țină neapărat partea cuiva, i-a adus acuzații dure lui Gâdea. Mai mult, acesta a spus și despre Dana Budeanu că este o amatoare când dă verdicte pe tot ce înseamnă coronavirus. Jurnalistul a stat apoi de vorbă cu Dana Budeanu.

„Împreună cu alți specialiști. Care, mă, specialiști? Și Dana Budeanu e o amatoare. Nu vă imaginați că e o bătaie de joc?! Așa ceva nu am mai pomenit de când sunt”, a declarat Ion Cristoiu pe Youtube.

Jurnalistul Ion Cristoiu a mers și mai departe și a comparat felul în care face presă Mihai Gâdea cu practicile din perioada comunistă a foștilor dictatori.  Mai mult, gazetarul s-a mirat cum de Mihai Gâdea a apelat la Laura Ghibu, în condițiile în care doctorița nu avea o relație foarte bună cu postul de televiziune Antena 3.

„Nu se poate! Nu numai că e dentistă, este useristă. E una din marile activiste ale USR. Anul trecut, aceeași doamnă, activistă, care acum e specialista lui Mihai Gâdea, cerea USR să dea în judecată Antena 3. A scris cuvântul ăla cu M pe un tort. Acum Antena 3 a reevaluat-o pe ea. E vorba de competență. Dacă noi facem și un dentist specialist în virusologie, indiferent cât a citit ea. Eu dacă citesc acum despre Cosmos, nu pot să-l bat pe Prunariu”, a mai transmis Ion Cristoiu, potrivit fanatik.ro