Este vorba despre mașina lui Gheorghe Dincă. Aceasta apare în ambele cazuri. Procurorii au constatat că automobilul apărea și în dosarul Luizei din aprilie.

Dosar Luiza

Dosar Alexandra

“Am pus mâna pe un raport. Este vorba de raportul cuprinzând rezultatele controlului efectuat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal și DIICOT, Serviciul teritorial Craiova, având ca o obiect verificarea aspectelor semnalate în mass-media la data 26.07.2019 referitoare la dispariția elevei Alexandra Mihaela Măceșanu, urmată de uciderea acesteia.

În acest raport apare ceva extraordinar de important. După multe ore de ezitări, după multe ore de bâlbe, se iau imaginile de pe camerele de supraveghere, lucru care trebuia făcut din primul moment. Ei bine, în momentul în care au fost apeluri la 112 și desigur urmează alte bâlbe, în cele din urmă, se întrunesc niște procurori și vin și cei de la Operațiuni Speciale București, care joacă un rol important în aflarea a ceea ce întâmplă și localizarea.

Dar, lovitura acum vine. În timp ce se uitau pe imagini și încercau să coreleze cu ora la care a plecat Alexandra, locul din care a plecat fata, descoperă că este o mașină care se repetă. Mașina care se repeta în mod evident este mașina monstrului și atunci un procuror își aduce aminte că acea mașină este și în dosarul Luizei, care a dispărut în luna aprilie”, a explicat Mihai Gâdea.