Mihaela Rădulescu, despre viața departe de România: Acolo trăiesc ceva mai disciplinat

Într-un interviu recent, Mihaela Rădulescu a povestit că ceea ce o leagă în continuare de România sunt proiectele în care este implicată și emisiunile. Vedeta a decis să părăsească țara natală după ce a divorțat de tatăl fiului ei, Ayan.

Aceasta a povestit că viața pe care o are în Monaco este mult mai disciplinată față de cea pe care o are aici, subliniind că în România nu are timp să mănânce la ore fixe.

„Viața în România, când vin, e realmente agitată. Vin doar pe un proiect, pe o filmare, muncesc și atât. Am plecat de 15 ani. E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață.

Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo pentru că te organizezi cumva și după programul copilului care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore.
Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ.”, spune aceasta.

Mihaela Rădulescu: E o viață foarte activă

Vedeta a mai povestit că în momentele când nu are activitate, îl însoțește pe iubitul ei, Felix Baumgartner, la diferite evenimente.

”Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe Planetă, Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut.

E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Secretul relației cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a spus, pentru click.ro, care este secretul relației sale cu Felix Baumgartner. Aceasta a subliniat că ei vorbesc foarte puțin în spațiul public despre relația pe care o au.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu