Mihaela Rădulescu a surprins pe toată lumea! Cum a fost văzută în noaptea de Revelion? Iubitul ei nu se aștepta (FOTO)

Mihaela Rădulescu a petrecut Crăciunul și Anul Nou alături de iubitul ei, Felix Baumgartner, în sudul Franței, la Monaco. Aceasta și-a impresionat partenerul de viață cu ținutele perfecte pe care le-a purtat, ținute în care a putut fi văzută și de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online a iubitului ei.

Acesta a postat pe Instagram un filmuleț în care apare Mihaela Rădulescu în timp ce ieșea dintr-un hotel. Diva de Monaco a decis să poarte în noaptea de Revelion o rochie neagră, mulată, la care a asortat o pereche de pantofi albi care se potriveau cu pardesiul. De asemenea, la această ținută, bruneta a asortat și o geantă tip plic.

Outfitul ales de Mihaela Rădulescu pentru seara dintre ani a fost compus, cel mai probabil, din piese Chanel, având în vedere că vedeta a fost la cumpărături într-un astfel de magazin cu câteva zile înainte.

Vestimentația aleasă de diva de Monaco l-a surprins plăcut pe Felix Baumgartner, cel care a postat pe contul său de Instagram un filmuleț cu iubita sa. Fanii au reacționat imediat, iar postarea acestuia a adunat mii de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner)

Mihaela Rădulescu: Regret separarea de tatăl copilului meu

De-a lungul timpului, diva de la Monaco a trecut prin destul de multe evenimente negative, viața sa fiind aproape mereu în atenția presei

Acum, vedeta a vorbit despre cel mai mare regret al său – Mihaela Rădulescu a declarat că regretă că a divorțat de tatăl fiului ei, controversatul om de afaceri Elan Schwartzenberg. Cu toate că au trecut 13 ani de la momentul respectiv, diva de la Monaco spune că ar fi dorit să fie mai cerebrală.

„Regret, dacă pot spune, separarea de tatăl copilului meu și mai ales regret că nu am fost mai cerebrală la vremea respectivă, să cântăresc mai mult decizia”, a mărturisit diva.

Având în vedere că a trecut prin trei mariaje eșuate, Mihaela Rădulescu nu mai vrea să audă de o altă căsătorie. Acum, vedeta trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Felix Baumgartner.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul unui interviu oferit pentru click.ro în luna septembrie a acestui an.