La Oradea, Business Days aduce peste 70 de speakeri, antreprenori în serie, business angels, manageri din companii de top, antreprenori de success din Oradea, Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti, peste 100 de parteneri care sprijină organizarea evenimentului şi peste 500 de participanţi care sunt aşteptaţi la eveniment.
Evenimentul va menține structura și modul de organizare de la evenimentele anterioare, concepute și construite pe ideea de a crea o platformă de oportunități și business networking pentru antreprenorii și managerii români. Sunt singurele evenimente care integrează în jurul ideii de business networking interesele celor trei mari categorii de stakeholderi ce iau parte la ele: participanți, speakeri și parteneri. Posibil acum şi cu ajutorul aplicatiei software MeetMe creată de organizatori să faciliteze celor prezenti accesul la baza de date cu participanţii în vederea stabilirii de întâlniri şi matchmaking la locul evenimentului.
Înscrierile mai sunt deschise până în data de 2 aprilie ora 18.00. Până în acest moment au fost confirmati 450 de participanţi. De asemenea, studenții beneficiază de 50% reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de 50 de locuri. O parte dintre speakerii invitaţi ai acestei ediţii: Marius Ghenea, Silviu Hotăran, Amalia Sterescu, Cristian Nacu, Adrian Gheară, Sergiu Negruţ, Marian Duşan, Dacian Palladi, Felix Daniliuc, Vlad Mihuţ, Bogdan Grosu, Adrian Florea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comănescu, Diana Vitan, Voicu Oprean, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stănescu, Eusebiu Burcaş, Alin Mercheş, Sorina Bradea şi mulţi alţii.