Filmul ultimei repetiţii a lui Michael Jackson, „Michael Jackson’s This Is It” („Michael Jackson: Asta-i tot”), aşteptat cu sufletul la gură de milioane de persoane din întreaga lume, s-a clasat pe primul loc şi în box office-ul autohton, după ce a dobărât în doar 5 zile un record de încasări la nivel mondial.

Potrivit Cinemagia.ro, filmul alcătuit din secvenţele înregistrate de la repetiţiile lui Michael pentru seria de 50 de concerte pe care acesta trebuia să le susţină la Londra, a avut în ultima săptămână 38.748 de spectatori şi a încasat, pe piaţa locală, 232.500 de euro (peste 1 milion de lei).

Filmul rulează în cinematografele din România, din 28 octombrie, timp de 2 săptămâni, în oraşele Bucureşti, Cluj, Oradea, Iaşi, Bacău,Timişoara şi Piteşti. În primele cinci zile de la lansare, la nivel mondial, pelicula a strâns 101 milioane dolari şi s-a clasat pe primul loc în box office-ul american.

Locul al doilea în clasamentul celor mai vizionat filme din ultima săptămână în cinematografele locale a fost ocupat de thrillerul „Surrogartes” („Surogate”), în regia lui Jonathan Mostow, aflat pe primul loc în topul anterior. Cumulat, în cele două săptămâni de proiecţie, pelicula, care îi are în distribuţie pe Michael O’Toole şi Bruce Willis, a avut 20.980 de spectatoti şi 90.500 de euro în încasări.

Locul al treilea în box office a revenid comediei „The Rebound” („Idilă cu dădaca mea”), care a reuşit să urce un loc după ce în ultimul top era pe poziţia a patra. Filmul cu Justin Bartha şi Catherine Zeta-Jones a adus în cinematografe, cumulat, aproape 52.000 de specatori şi a realizat încasări de 205.000 euro.

Box Office România, realizat de Cinemagia.ro, este alcătuit săptămânal, conform rapoartelor primite de la distribuitorii de film locali.

SURSA: Cinemagia.ro