Simona Gherghe și soțul său, Răzvan Săndulescu, aniversează, pe 7 iulie, doi ani de la nuntă. Cu această ocazie, vedeta TV le-a transmis un mesaj fanilor săi.

Fosta vedetă de televiziune a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii de la nuntă, în rochia albă de mireasă, însoțite de un mesaj plin de emoție adresat bărbatului iubit.

Mii de reacții pozitive

În doar câteva minute a strâns peste 5.000 de inimioare, cât despre reacții, nu mai are rost să zicem nimic!

Admiratorii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase, arată cancan.ro.

”7 iulie 2018, o zi cu soare, ploaie, curcubeu și iar soare. la mulți ani, @razsandulescu! Să ne fie bine!”, a scris Simona Gherghe pe internet.

”O altă etapă a vieții”

”Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani… Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee.

Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre.

Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat.

Pregătirea venirii lui bebe

Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc.

Eu nu ştiu ce-şi imagina ea”, spunea recent Simona Gherghe la ”Răi da’ buni”, conform sursei citate.

Trebuie menționat că, în urmă cu doar trei zile, Răzvan Săndulescu, soțul Simonei, a împlinit 44 de ani.

Simona Gherghe a atins vârful celebrității prezentând ani buni de zile emisiunea Acces Direct de la Antena 1, show tv care s-a bucurat de audiențe remarcabile.