Medicul Adina Alberts susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că majoritatea cazurilor de infectare cu COVID-19 se vindecă destul de repede și nu există complicații. Aceasta atrage și atenția în ceea ce privește viitoarele vaccinuri ce vor apărea pe piață. Deși punctează clar că nu este împotriva vaccinării în general, pentru că vaccinurile sunt extrem de benefice, consideră că trebuie să avem grijă pentru că nu se cunosc reacțiile adverse sau complicațiile pe care le pot avea vaccinurile anti-Covid-19 ce vor apărea în curând pe piață.

„Nimeni nu știe încă”, a declarat Adina Alberts, care adaugă că cea mai bună metodă de a nu ne infecta cu noul coronavirus este „să ne protejăm temeinic”

„Sunt total împotriva obligativității vaccinării! Dar nu sunt împotriva vaccinării, în general! Vaccinurile sunt extrem de benefice, au eradicat destule boli de-a lungul deceniilor. Iar pe multe altele, omenirea le ține în control datorită dezvoltării și administrării vaccinurilor.

Mulți dintre dvs mă întreabă dacă recomand vaccinarea antiCovid 19, și care vaccin este mai bun. Sigur că o recomand, în principiu! Dar să aflăm, mai întâi, detalii despre toate produsele care vor apărea “pe piață”! Să putem alege în cunoștință de cauză.

În acest moment nu știu mai nimic despre eficiența, reacțiile adverse, complicațiile imediate și la distanță a niciunui preparat vaccinal despre care se tot vorbește public zilele astea! Nimeni nu știe încă! Este un “teren virgin” pentru întreaga omenire!

Până vom avea mai multe informații, haideți să ne protejăm temeinic. Iar dacă am contactat virusul, să ne păstrăm calmul, să ne izolăm și să ne îngrijim corect. Cu ajutorul, la indicațiile și sub atenta supraveghere a medicului de familie!

Să aveți mereu în minte că totuși 99,9% din cazuri se vindecă repede și fără complicații. Și că nu trebuie să ne pierdem nici simțul umorului!”, a transmis Adina Alberts într-o postare pe contul ei de Facebook.