După o carieră de succes ca geolog și informatician în timpul crizei energetice din anii 1970, a lucrat pentru Armata SUA în timpul Războiului Rece. Gregg Braden a susţinut prelegeri şi cursuri de pregătire pentru ONU, companii din topul Fortune 500 şi Armata SUA. Mesajul său principal este că în înțelepciunea trecutului se află cheia pentru viitor.

La mijlocul anilor ’80, Gregg Braden avea să răspundă celor mai profunde întrebări ale existenței umane.

„Cum ar fi să se descopere un mesaj antic codat în ADN-ul fiecărei ființe vii și să reprezinte de fapt esența vieții?

Este posibil ca acum mult timp, o forță inteligentă să fi lăsat tocmai un astfel de mesaj
pentru noi, păstrat într-un mod în care ar exista atâta timp cât viața care îl poartă există?”.

În ultimii ani ai Războiului Rece, Gregg Braden lucra ca proiectant senior de sisteme informatice pentru industria de apărare, un loc de muncă care îi aducea bucurie mai ales că era pasionat să descopere tipare neobișnuite. Comparând descrierile utilizate în textele antice cu privire la originea omenirii cu explicațiile științifice, a decoperit că exista un mesaj codat în ADN-ul uman.

Tiparele au condus la o cercetare de 12 ani și la aflarea mesajului ascuns. Se pare că de fapt nu exista un mesaj codificat în ADN-ul uman, ci mai degrabă ADN-ul era codificat într-un mesaj. Tradus, ADN-ul înseamnă literlamente:

„Dumnezeu etern în trup de om”

Gregg Bradon a concluzionat din cele descoperite că, de fapt omul a fost rezultatul unui act intenționat și că este legat de o super-inteligență. Acesta neagă vehement teoria Darwinistă, ce presupune că omul se trage din maimuță.

Cercetarea completă a autorului poate fi citită aici: https://www.greggbraden.com