Răzvan Popa, europarlamentar PSD, a lansat, de la Bruxelles, un atac la adresa lui Victor Ponta! El i-a reamintit fostului său coleg că a ajuns în funcțiile pe care le-a deținut, de-a lungul timpului, nu de cei care ”manevrează de la spate”, ci de ”membrii și nemembrii de partid, oameni care au crezut că Ponta e altceva decât un un ”acoperit”, un ”pisicuț” tras cu cheia”.

”#pisicuțacoperit
Partide ”noi”, metehne vechi și urâte, cu iz de mahala…
Victor Ponta și ProRomânia sunt o palmă dată românilor. Și asta doar dacă ne uităm la limbajul folosit de ”liderii” acestui așa zis partid la adresa foștilor colegi, colegi care i-au susținut în multele funcții deținute de-a lungul timpului. Nu, nu cei care-i manevrează de la spate i-au susținut. Nu securiștii vechi și noi, la ordinele cărora răspund, au alergat pentru ei în campanie și le-au dat votul. Ci membrii și nemembrii de partid, oameni care au crezut că Ponta e altceva decât un un ”acoperit”, un ”pisicuț” tras cu cheia.
Realitatea este că Victor Viorel și cu ai lui reprezintă exact esența a ceea ce nu ar mai trebui să existe în politică: trădare, oportunism și manipulare.
Oricât de disperat ar fi cineva să obțină niște voturi, astfel de apucaturi vechi și urâte, securistoidale, exprimate cu ordin sau nu, nu pot fi scuzate și cu atât mai puțin uitate.”, e mesajul lui Răzvan Popa.