Este cutremur în Casa Regală britanică. Meghan Markle face un nou pas greșit care zguduie din temelii familia regală. A acceptat să participe la un reality show.

Meghan Markle zguduie din temelii Casa Regală

Meghan Markle zguduie din temelii Casa Regală britanică. Celebra Ellen DeGeneres a confirmat că va avea primul interviu cu Meghan Markle de când ea și prințul Harry au renunțat la familia regală. Întrebată dacă este încântată să o intervieveze pe Meghan, Ellen a răspuns: „Sigur, sunt încântată”. Astfel, se confirmă zvonurile potrivit cărora Meghan va avea un interviu cu Ellen.

Markle le-a spus prietenilor apropiați că intenționează să-i acorde lui Ellen DeGeneres primul ei interviu, anunși dailymail.co.uk. „Meghan a spus că Ellen înțelege durerea și suferința ei”, mai spun sursele britanicilor. „Ellen și Meghan au discutat deja despre un interviu”, a confirmat o altă sursă apropiată de Ellen. Cele două s-au întâlnit din întâmplare la un adăpost de câini din Los Angeles, unde Ellen a încurajat-o pe Meghan să adopte primul ei câine, iar femeile au rămas în contact de atunci.

Ellen și soția ei, Portia de Rossi au făcut chiar o deplasare la Londra pentru a-i vizita pe prințul Harry și Meghan după nașterea lui Archie, subliniind în show-ul său: „Îi văd atacați și nu este corect. Sunt doi dintre cei mai plini de compasiune oameni pe care-i cunosc, fac atât de mult pentru lume”.

O sursă din cadrul emisiunii „Ellen Show” a declarat, de asemenea, pentru DailyMail că interviul se va face într-o locație secretă, deoarece „studioul prezintă prea multe provocări”, adăugând: „Ellen are un mod de a face lucrurile să se întâmple. În plus, Ellen a spus clar personalului ei că Meghan este una dintre cele mai drăguțe, cele mai reale persoane pe care le-a cunoscut vreodată și că Harry este la fel”.

Meghan se pregătește de o apariție la Oprah

Se ştie că Oprah a fost oaspete de onoare la nunta ducilor de Sussex din mai 2018. Dar Meghan vrea să vorbească mai întâi cu Ellen, potrivit surselor. Oprah a lansat un mesaj extraordinar în apărarea lor după decizia de a renunța la familia regală.