Se țin ca scaiul scandalurile de Meghan Markle. Acum, ducesa de Sussex a pățit-o din nou. Nu se aștepta ca lovitura să vină din acea direcție. Totul s-a întâmplat peste Ocean, în Statele Unite ale Americii.

Meghan Markle, umilită la scenă deschisă

Meghan Markle a fost umilită la scenă deschisă la un post TV american. A fost numită o actriță de lista C și o oportunistă de către realizatorul emisiunii. Se spune că a fugit de la Casa Regală pentru că niciodată n-ar fi putut să ajungă ceea ce şi-ar fi dorit pe ascuns.

Ducesa de Sussex este cunoscută pentru opiniile sale directe despre Donald Trump după ce l-a acuzat că este „misogin” și „divizibil” în timpul campaniei sale prezidențiale din 2016. Meghan spune că a votat pentru Hilary Clinton și a amenințat că va emigra în Canada dacă Trump va deveni următorul președinte după Barack Obama.

Anul trecut, Trump a vizitat Marea Britanie în două ocazii, iar ducesa de Sussex a lipsit de la ceremonii deoarece a evitat orice întâlnire cu președintele american.

John Cardillo, realizatorul TV american, a denumit-o pe Meghan Markle ca o celebritate de mâna a doua și nesemnificativă. Atitudinea antagonică a lui Meghan Markle față de Trump a fost pur și simplu o modalitate de a se face remarcată de elita de la Hollywood, pentru a-și continua cariera în actorie, mai spune jurnalistul, conform express.co.uk.

Gazda de la America Talks Live a spus: „A fost ca o actriță de lista „C”, o actriță de umplutură în cadrul unei emisiuni de rețea de cablu de câteva sezoane. „A avut noroc și s-a căsătorit cu un prinț. „Acum cred că Meghan Markle își dă seama că nu va fi niciodată îmbrățișată cu adevărat ca regală. „Vrea să se întoarcă în lumea bună ale Hollywoodului.