Compania a închiriat 3.000 mp. În zona Victoriei, chiria medie pentru spaţii premium se ridică la circa 19 euro/lună, drept pentru care valoarea contractului MedLife se ridică la circa 680.000 de euro anual, conform estimărilor Capital.
Suprafaţa noii clădiri depăşeşte cu 1.800 mp Porumbaru Business Center din zona Aviatorilor, sediul anterior al companiei, care era de 1.200 mp, potrivit CB Richard Ellis, compania care a intermediat tranzacţia.  

Construită pe 10 niveluri, clădirea din Calea Victoriei va fi utilizată exclusiv de MedLife. La primele etaje ale clădirii urmează să se deschidă o clinică de Medicina Muncii, cea mai mare de acest gen din Bucureşti şi din ţară, care va deservi clienţii din zona centrală a Capitalei şi din zonele de proximintate. Celelalte etaje sunt destinate birourilor administrative.

MedLife a anunțat recent încheierea unui contract de credit sindicalizat în valoare de 40 milioane de euro, alături de International Finance Corporation (IFC), membră a Grupului Băncii Mondiale, și Erste Group împreună cu Banca Comercială Română (BCR). Fondurile oferite de International Finance Corporation, și Erste Group împreună cu Banca Comercială Română, sunt parte a unui program de investiții care include și fonduri individuale, în valoare totală de 52,1 milioane euro, care va fi derulat în perioada 2011-2015 pentu extinderea operațiunilor în București și în țară.