Fecioru s-a întâlnit, la sediul MCSI, cu Guido Kerkhoff, membrul Consiliului de Administrație Deutsche Telekom responsabil pentru subsidiarele din Europa, cu Michael Tsamaz, președinte și director general al companiei Hellenic Telecommunications Organization (OTE S.A.), precum și cu Yorgos Ioannidis, director executiv al Romtelecom.
Cu ocazia acestei întâlniri, oficialul guvernamental  a exprimat intenția MCSI de a valorifica acțiunile pe care instituția le deține, în proporție de 46%, în cadrul companiei Romtelecom.
Acționarii Romtelecom sunt OTE – principalul operator de telecomunicaţii din Grecia – cu 54,01% – și Ministerul Comunicaţiilor şi Societății Informaţionale (MCSI) – 45.99%. Operatorul german de comunicații Deutsche Telekom deține o participație de 30% la compania OTE.
Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) este instituţia care are rolul de a realiza politica Guvernului în sectoarele comunicaţiilor electronice şi audiovizuale, serviciilor poştale, tehnologiei informaţiei şi în domeniul serviciilor societăţii informaţionale şi ale societăţii bazate pe cunoaştere din România. Pentru mai multe detalii despre activitatea MCSI vizitaţi www.mcsi.ro. Romtelecom oferă astăzi servicii complexe pe piața de comunicații: de la tradiţionala telefonie fixă, la Internet, televiziune digitală, IPTV, servicii combinate de date şi voce, precum şi un program permanent controlat de Customer Care.