Shelby Supercars este o companie înfiinţată de Jarod Shelby în anul 1999 cu scopul de a crea cea mai rapidă maşină de serie din lume. Shelby a reuşit  acest lucru în 13 septembrie 2007, atunci când  modelul Ultimate Aero a mers cu  413 km/h, detronând Bugatti Veyron. 
Americanii au pierdut, însă, acest titlu când germanii de la Bugatti (Volkswagen  a cumpărat drepturile mărcii în 1998) au lansat modelul Veyron Super Sport cu 1.200 de cai putere. Recordul de 413 km/h a fost depăşit cu numai doi kilometri, Veyron Super Sport fiind înregistrat cu 415 km/h. Recordul actual este de 431 km/h şi aparţine modelului Bugatti Veyron Super Sport Edition. 
Shelby Supercars  a prezentat recent modelul Tuatara (pronunţat tu‐tar‐ah), nume care vine de la o reptilă care trăieşte în Noua Zeelandă. Cuvântul Tuatara provine din limba Maori şi înseamnă "vârfuri de pe spate." Această creatură  este unică şi are cea mai rapidă evoluţie ADN-ul de pe planetă.
Shelby Supercars  Tuatara a fost desenată de Jason Castriota, are un motor V8 de 7 litri şi 1.350 cai putere. Transmisia este manuală şi are şapte trepte, însă opţional se poate monta şi o cutie automată tot cu 7 trepte.
 
Acestea sunt singurele informaţii puse la dispoziţie de americani.

 <iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/L3oF7tBHKbk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>