În urma acestei tranzacţii, Mars, cunoscut mai ales drept un producător de dulciuri, va prelua mărcile Iams, Eukanuba şi Natura, care se vor adăuga portofoliului său care include mărci precum Pedigree, Whiskas, Banfield şi Royal Canin. Mars va avea dreptul de a utiliza cele trei mărci pe pieţele din America de Nord, America Latină şi alte regiuni, exceptând însă Europa. Regiunile incluse în acord acoperă aproximativ 80% din vânzările globale de produse pentru animalele de companie ale P&G.

"Ieşirea de pe segmentul produselor pentru animalele de companie este un pas importat în strategia noastră de a concentra portofoliul P&G pe operaţiunile de bază unde putem crea cea mai mare valoare pentru consumatori şi acţionari", a declarat directorul general A.G. Lafley.

Procter & Gamble (P&G) este cel mai mare producător mondial de bunuri de larg consum. Procter&Gamble produce în România branduri precum Pampers sau Gilette, dar sunt realizate şi şampoanele şi balsamurile de păr Head&Shoulders, Pantene, Wash&Go şi Blendax.AGERPRES