Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan aveau o relaţie de nouă ani, pe care au oficializat-o weekend-ul trecut. Duminică, toţi internauţii se întrebau cine este femeia de 28 de ani cu care s-a căsătorit miliardarul. Priscilla Chan s-a născut în Braintree, Massachusetts şi a absolvit liceul Quincy în 2003. Chan a ales apoi Harvard unde s-a specializat în biologie. La Harvard avea să îl cunoască pe Zuckerberg. După facultate, a lucrat un an de zile ca profesoară, iar în 2008 s-a înscris la Universitatea California, dorind să devină doctor. A absolvit lună trecută.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit la o zi după listarea pe bursa Nasdaq de la New York a  Facebook.  Facebook a atras 16 miliarde de dolari prin oferta publică iniţială, capitalizarea companiei la debutul pe bursă fiind de peste 104 miliarde dolari.

Debutul Facebook, vineri, pe bursa Nasdaq de la New York a dezamăgit insa, acţiunile reţelei de socializare închizând în stagnare, din cauza unor erori care au întârziat tranzacţiile şi valorii de piaţă uriaşe la care s-a listat compania.