Se pare că fiul președintelui LPF a depășit momentele critice, și-ar fi mișcat mâna și chiar a discutat cu părinții săi. Potrivit celor mai noi declarații date de surse apropriate cazului, Mario Iorgulescu și-ar aminti de accidental produs, însă, deocamdată, părinții săi i-au ascuns faptul că Daniel Vicol și-a pierdut viața în urma impactului.

Gino Iorgulescu vrea mai întâi ca fiul său să se întâlnească cu un psiholog şi abia apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului.

Ieri, 18 septembrie, doctorii de la Spitalul Elias au fost surprinși când au observat Mario Iorgulescu a început să reacţioneze la medicamente. În plus, tânărul ar fi mişcat mâna, acest lucru însemnând că organismul lui se luptă să reziste, relatează jurnaliștii de la prosport.ro. Timp de 10 zile, fiul lui Gino Iorgulescu nu a făcut nicio mişcare pe patul de la Terapie Intensivă.

Într-un comunicat oficial făcut public săptămâna trecută de reprezentanții Spitalului Elias se arătau următoarele aspecte în legătură cu starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu: “Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.