Decizia sa survine în contextul izolării şi al distanţării sociale impuse în SUA, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează EFE.

După ce și-a anunțat retragerea pe 26 februarie, într-un mesaj postat pe Instagram, Şarapova și-a îndemnat fanii  să-i transmită mesaje sau întrebări. Totodată, sportiva a promis ca va răspunde tuturor în parte.

Nu este prima oară când sportiva face un astfel de gest. În august anul trecut, Șarapova a avut o iniţiativă similară, când prin intermediul programului Zoom şi-a chemat fanii să stea de vorbă.

„Am încercat să găsesc o modalitate de a fi în contact cu toţi urmăritorii mei, deoarece săptămâna trecută m-am distrat foarte bine să fac o conferinţă video cu 150 dintre voi. Mi-a plăcut acea discuţie şi mi-aş dori să fiu mai conectată la fani, deoarece trecem cu toţii prin izolare.

Vreau să-mi scrii ce crezi. Vă las un număr de telefon şi îmi puteţi trimite orice mesaj care va merge direct pe mobil, acelaşi pe care îl dau acum. Îţi voi răspunde. Spune-mi cum merge, pune-mi întrebări sau spune doar salut. Orice reţetă grozavă este binevenită” a scris Maria în mesajul ei video.