La 84 de ani, Maria Ciobanu, care se află în prezent în America, apare tot mai rar în public. Dacă an de an ea petrecea sărbătorile alături de familie, anul acesta nu s-a mai întâmplat asta. S-a speculat că motivele ar fi legate de sănătatea artistei și se pare că așa este.

Buna ei prietenă Steliana Sima a confirmat asta, dar a spus că nu este nimic grav și situația nu trebuie dramatizată. De asemenea, Steliana Sima a declarat că Maria Ciobanu vrea să revină definitiv în România.

„E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa în ziua de Bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm!”, a declarat Steliana Sima. „În vară vrea să vină definitiv în România!”, a mai precizat Steliana Sima, pentru wowbiz.ro.

Ionuț Dolănescu confirmă

Fiul artistei, Ionuț Dolănescu a plecat din România în urmă cu ceva timp, însă Revelionul din acest an a ales să îl petreacă în România. Într-un interviu acordat pentru Star Popular, acesta a declarat că toată luna decembrie a fost activ la petreceri pe teritoriul țării, urmând ca în noul an să efectueze mai multe spectacole în Italia, dar și Spania, unde mai sunt și alți români.

„Toată luna decembrie am ținut-o în petreceri, am reușit să strângem peste o mie de oameni la restaurantul Los Hornos Madrid. Vor urmă și alte spectacole pentru românii din diaspora, la Milano, Firenze, Roma, spoi în Spania unde sunt mulți români. Am avut o petrecere foarte frumoasă la Târgoviște, a fost un Revelion pe cinste, sute de oameni s-au distrat până dimineață. Mă bucur că, în sfârșit, după ani de zile, am reușit să fiu alături de familia mea de Revelion”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Artistul regretă că mama sa nu a putut veni

În ceea ce o privește pe mama sa cântărețul susține că în seara de Revelion, cel mai trist lucru a fost faptul că mama lui nu a putut veni în România să cânte alături de el şi să petreacă sărbătorile împreună. Acesta susține că Maria Ciobanu nu vine iernile în România din cauza bronșitei de care suferă și pe care clima din ţara noastră o accentuează. Pe de altă parte, Ionuț Dolănescu susține că mama sa își dorește să se întoarcă în țară și speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

El a mai adăugat că cei doi vorbesc cât se poate de des la telefon, iar aceasta se află într-o stare bună.