Femeia a pus mai multe condiții pentru a accepta să dea noi probe ADN. Aceasta dorește ca avocatul Tonel Pop să fie de față.

„Am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față dl avocat la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București, pentru că nu am posibilități. Nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm în acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu. Mi-e greu să cred că s-a ajuns la așa ceva. Cu toate că suntem parte vătămată și avem dreptul la un cuvânt. Puteau să vină să ne explice”, a sous Monica Melencu.

Vineri, mama Luizei a leșinat, iar bunicul fetei a încercat să-și dea foc în timpul exercitării mandatului de aducere. Cei doi au fost luați cu ambulanța. Femeia a fost externată astăzi, dar bunicul Luizei a fost mutat la cardiologie.

„Pacientul este internat în clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat și tratat specific, am vorbit cu medicul de gardă și mi-a spus că pacientul este conștient, stabil, valorile tensiunii arteriale au scăzut, pacientul va mai fi în clinica de Cardiologie cel puțin în acest weekend”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova, Cristina Geormăneanu, legat de bunicul Luizei Melencu, conform Mediafax.

Mama Luizei a refuzat să se prezinte la DIICOT, fapt pentru care a încasat o amendă de 5 000 de lei.