Romtelecom a depus în 28 iulie, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de declanşare a procedurii de insolvenţă ce urmează a fi judecată în data de 25 noiembrie 2011.
Majoritatea cererilor depuse pe numele Euroinvest Intermed provin de la companiile care au lucrat la construcţia mall-ului, dar şi de la fostul administrator – compania franceză Cegis Imobiliare.
Mall-ul Grand Arena a pornit cu stângul încă de la lansare, deoarece au fost deschise doar 80 de magazine din totalul de 180 anunţate. Acum centrul comercial are în continuare probleme cu spaţiile de la etaj, unde funcţionează doar două fast-food-uri (Spring Time şi Top Sandwich), o cafenea (Canephora), un club de biliard, pista de karting şi mai multe spaţii de joacă pentru copii.
Centrul comercial are o suprafaţă construită de 120.000 mp şi a necesitat o investiţie de 187 mil. euro.  Elveţienii de la Euroinvest Intermed au acoperit 85% din valoarea investiţiei, restul de 15% fiind acoperiţi printr-o finanţare la Unicredit. Suprafaţa închiriabilă a mall-ului este de 50.000 mp şi are ca ancoră hypermarketul Carrefour.