„Unii s-au interesat de rezultatul testului, alţii mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară  pentru obţinerea concediului medical. Alţii mi-au comunicat diferite situaţii. A fost o experienţă interesantă şi mă bucur că am putut să văd, cum să zic, activitatea de la firul ierbii şi problemele cu care se confruntă tot personalul medical şi personalul Direcţiei de Sănătate Publică”, a spus premierul într-o declarație.

Un interlocutor i-a spus că ar fi potrivit pentru o carieră politică

De asemenea, Ludovic Orban a menţionat că un interlocutor, care nu ştia cu cine vorbeşte de fapt, i-a spus că ar fi potrivit pentru o carieră politică. Premierul a subliniat că nu le-a spus oamenilor cu cine vorbesc, de fapt.

„Chiar un interlocutor, un cetăţean, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că, după cum vorbesc, pot să fac o carieră politică, dar nu m-a recunoscut. După aia şi-a dat seama, după aia m-a recunoscut”, a transmis Ludovic Orban.

Ludovic Orban a menţionat că a discutat cu reprezentanţii DSP despre măsurile care pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea instituţiei şi pentru a derula toate procedurile legale cât mai rapid.

De asemenea, creşterea îmbolnăvirilor din ultima perioadă reprezintă şi un rezultat al petrecerilor care au avut loc pentru a sărbători victoriile obţinute la alegerile locale, conform celor spuse de premier.

„Gândiţi-vă că în fiecare localitate, după victorie, echipa care a câştigat a sărbătorit. Şi au fost 10, 20, 50, 100 de persoane. Mulţi au participat la aceste sărbătoriri fără să se protejeze, fără să poarte mască şi acolo chiar a existat, într-un fel, şi resimţim, pentru că, astăzi, am ajuns la maturitate în ceea ce priveşte manifestarea simptomelor bolii pentru momentul respectiv al petrecerii”, a adăugat Ludovic Orban.

Sursă foto:INQUAM Photos George Calin