Liviu Dragnea este încarcerat la Rahova. Până să ajungă în spatele gratiilor, a fost unul dintre cei mai puternici lideri politici iar adevăratul său fief s-a aflat la Teleorman. De altfel, baronul de Teleoman, așa cum a fost supranumit, și-a construit chiar un imperiu în Alexandria. Presa a dezvăluit cu mulți ani în urmă că Dragnea a reuşit să strângă o avere fabuloasă din leafa de bugetar în unul dintre cele mai sărace judeţe din România.

Anii au trecut iar lucrurile nu s-au schimbat. Fieful lui Dragnea continuă să conducă la capitolul sărăcie. Jurnaliștii Pro TV de la „România te iubesc” au realizat un amplu material în care au arătat că, deși are un pământ bun pentru agricultură și este mărginit de Dunăre, județul Teleorman este unul foarte sărac, din care mulți locuitori pleacă.

Aici, o treime dintre locuitori sunt pensionari și tot aici este cea mai săracă localitate din țară, iar în ultimii ani, un sfert din populația județului a plecat în altă parte. Votul în Teleorman este de vânzare. Cât despre cultură, aici, nu se face. În tot județul nu există un teatru sau o sală de spectacole.

Echipa „România, te iubesc” a fost și la Videle, de unde este premierul Viorica Dancilă. Persoana care se ocupă de atragerea fondurilor europene în Videle a înregistrat un singur succes: un proiect prin care videnii învață limba bulgară. Zimnicea este un oraș mort, cu blocuri neterminate. O imagine care amintește de orașele bombardate din Siria. Petre Pârvu este la al cincilea mandat de primar.

Turnu Măgurele este un alt oraș care se zbate în sărăcie. Singura investiție care se vede este stadionul ridicat cu bani de la guvern pe care joacă echipa susținută de fiul lui Liviu Dragnea. Tot aici, susține sursa citată sunt mare parte din afacerile familiei Dragnea.