România TV a avut întâietate la capitolul talk show-uri în ultima luna de vară. Stația de știri a condus detașat topul celor mai urmărite emisiuni de dezbatere, cu mult peste Antena 3. Audiențele programelor de tip talk-show au înregistrat și creșteri vizibile, în comparație cu luna iulie. Cifrele de audiență au fost mai mari în luna august pe fondul evenimentelor de la Caracal, intens mediatizate de posturile de știri.  Topul talk-show-urilor este condus de emisiuni de la România TV, potrivit paginademedia.ro.

România Exclusiv a fost liderul topului pe toate targeturile. A avut o medie de 738.000 de privitori din toată țara, față de 662.000 în iulie.

Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea, a fost cea mai urmărită emisiune de dezbatere difuzată de Antena 3, dar cu cifre mult mai mici față de România TV. Emisiunea lui Gâdea s-a clasat pe locul patru în toată țara și pe segmentul comercial. Mai bine a stat la orașe, unde a ocupat locul trei. La nivel național, Sinteza zilei a scos o medie de 531.000 de privitori din toată țara, față de 397.000 în luna iulie.

La fel ca și luna trecută, România TV a avut cele mai urmărite talk show-uri la vârful clasamentului, dar Antena 3 a avut cele mai multe producții, ca număr, în top 20.

România TV a dat primele trei cele mai urmărite talk show-uri din clasamentul național. România Exclusiv a fost lider în top, cu o medie de 738.000 de privitori.

Punctul culminant a fost pe doi, cu o medie de 654.000 de urmăritori. România la raport, tot de la România TV, a fost pe trei.

Sinteza zilei a fost cea mai urmărită emisiune de la Antena 3, însă pe patru în clasament. A avut aproximativ 531.000 de urmăritori, în medie. În iulie, România TV avea doar primul loc pe segmentul comercial, locurile doi și trei erau ocupate de producții Antena 3.

Creșterile sunt considerabile. Luna trecută, Punctul culminant era pe locul șapte, cu 27.0000 de privitori, acum este pe doi, cu 69.000 de privitori.