Lovitură dură pentru USR și Cristian Ghinea: Își dorește să se îmbogățească cât mai mult. Ar trebui ca o astfel de activitate să fie nepermisă

Potrivit celor scrise pe pagina sa de socializare, Ștefan Radu Oprea este părere că „o astfel de activitate să fie nepermisă”, deoarece „este inadmisibil ca cel care a strecurat o mulțime de șarade în PNRR, să vândă rezolvarea lor drept valoare adăugată”.

„USR-iștilor, ce vă mai place consultanța  S-a făcut lumină! Multă lume se întreba cum de a lăsat Cristian Ghinea un post de europarlamentar pentru a deveni ministru la investiții și fonduri europene.

Cristian Ghinea ne povestea că a făcut acest sacrificiu pentru interesele României, că doar un om cu capacitatea lui de relaționare la Bruxelles poate finaliza PNRR-ul (Planul Național de Redresare și Reziliență) cu gândul doar la beneficiile românilor”, a scris Ștefan Radu Oprea pe pagina sa de Facebook.

„O certificare a celor pe care le spuneam mai demult”

De asemenea, social democratul subliniază că actuala situație este doar o confirmare „a celor pe care le spuneam mai demult” iar Cristian Ghinea este „cel mai român dintre români”.

„Și am aflat, fără a fi o surpriză, ci doar o certificare a celor pe care le spuneam mai demult, că domnul Ghinea se crede cel mai român dintre români. Adică beneficiile (profitul) din PNRR trebuie să ajungă la el. A declarat că renunță la toate funcțiile politice pentru a-și face o firmă de consultanță prin care să ajute și să monitorizeze implementarea PNRR. Acum avem explicația sumelor uriașe prevăzute în PNRR pentru consultanță.

Da, Cristian Ghinea se „gândește” la români. El a înțeles că indicatorii principali care se referă la bunăstare sunt o medie. De aceea, pentru a „ajuta” poporul român el își dorește să se îmbogățească cât mai mult, ridicând astfel media. Doar că se va îmbogăți luând din banii celor mulți.

În mod firesc ar trebui ca o astfel de activitate să fie nepermisă, cel puțin pentru o perioadă de timp (modelul Comisiei Europene), pentru că este inadmisibil ca cel care a strecurat o mulțime de șarade în PNRR, să vândă rezolvarea lor drept valoare adăugată”, a completat Ștefan Radu Oprea.