Şoc la Turris Turnu Măgurele, echipa finanţată de Valentin Dragnea, fiul fostului lider al PSD: antrenorul Marius Baciu a fost ridicat de mascaţi după un meci de Liga a II-a şi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Se pare că totul are legătură o implicare a antrenorului în trucarea de meciuri, iar dosarul ar fi instrumentat de DIICOT, în urma unei plângeri a Federaţiei Române de Fotbal, cu privire la fapta de evaziune fiscală.

Turris Turnu Magurele e controlată de familia Dragnea. Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, este patronul clubului, iar Marius Baciu a fost numit antrenor în urmă cu două săptămâni, după ce Florin Bratu şi-a dat demisia.

În vârstă de 44 de ani, Baciu a evoluat pentru Steaua București în perioada 1996 – 2002. A fost căpitan al formației din Ghencea și a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor în 140 de meciuri de campionat. Marius Baciu şi-a început cariera de antrenor în 2009, la Voinţa Sibiu, iar de-a lungul timpului le-a mai antrenat pe Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Şimleul Silvaniei, Politehnica Iaşi, SC Bacău, Academica Argeş, Concordia Chiajna şi Daco-Getica.