Atac grav la adresa lui Raed Arafat: Este mai periculos ca pandemia

Social democratul este de părere că „nu se mai respectă nimic din ceea ce înseamnă drepturile omului” și „am ajuns să fim condiționați în tot ceea ce facem pe bază de decizii fără nici o legalitate”.

„Arafat e mai periculos ca pandemia! Vă întrebați de ce se adoptă măsuri care încalcă legea fundamentală a țării, Constituția. De ce nu se mai respectă nimic din ceea ce înseamnă drepturile omului. De ce am ajuns să fim condiționați în tot ceea ce facem pe bază de decizii fără nici o legalitate. Păi dacă Arafat recunoaște chiar el că nu se încurcă de Constituție când trebuie să dea ordine!”, a susținut Daniel Ghiță.

„Românii sunt omorâți”

De asemenea, acesta a mai spus că Raed Arafat „dă ordine fără să fie publicate în Monitorul Oficial, care nu au valoare juridică” iar „românii sunt omorâți prin privarea lor de tratamentul necesar în spitale”.

„De aceea nu se mai pot trata oamenii în spitale și mor cu zile! Arafat dă ordine fără să fie publicate în Monitorul Oficial, care nu au valoare juridică, dar pe baza cărora românii sunt omorâți prin privarea lor de tratamentul necesar în spitale.

Câte din ordinele care ne dictează viața din primăvara anului 2020 încoace, care ne refuză dreptul la spitalizare și tratament, care ne-au obligat să ne înmormântăm rudele dezbrăcate în saci negri de plastic, care au împărțit România în vaccinați și nevaccinați, au măcar aparență de legalitate? Câte sunt, de fapt, neconstituționale? Și cine l-a ales pe Arafat să devină dictatorul pandemiei, situat deasupra Constituției, deasupra Parlamentului, deasupra României?

De ce Arafat refuză să recunoască certificatul verde celor care au trecut prin boală? Toate statele din EU recunosc certificatul verde pentru trecerea prin boală! În România se emite certificat verde doar dacă ai anunțat DSP. Dacă ești asimptomatic, cum să anunți DSP? In baza unei analize medicale care atestă că ai trecut prin boalî trebuie să se emită certificat verde, iar aceștia să nu fie obligați să se vaccineze. Trecerea prin boala nu înseamnă imunizare? Cine omoară mai mulți oameni, pandemia sau Arafat, până la urmă? Nihil Sine Deo”, a conchis social democratul.