Liviu Dragnea vrea să iasă mai repede de la Rahova. El a încercat, în mod repetat, să iasă din spatele gratiilor. La un moment dat, eforturile au avut și rezultatul scontat, el fiind lăsat liber pentru 24 de ore.

Cu excepția acestui moment, fostul mare lider al PSD își petrece zilele în închisoare și, potrivit legii, el este vizitat doar săptămânal de cei din familie.

Despre ceea ce se petrece cu el la Rahova s-a scris mult. Potrivit ultimelor informații apărute în presă și oferite de stirilekanald, Dragnea s-ar fi adaptat perfect la regimul de detenție. Deși poate părea pentru mulți incredibil, el are și un comportament exemplar în spatele gratiilor. ”În mod surprinzător, el are o atitudine normală, deloc sfidătoare, putem spune că este chiar popular, prin felul în care interacționează cu oamenii”, au dezvăluit surse de la fața locului.

Persoana cheie cu care s-a sfătuit

Trebuie amintit că în urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea a ajuns în fața instanței pentru a cere să fie eliberat condiționat. Veștile au fost proaste, însă. Magistrații i-au respins acțiunea, ba mai mult, au lăsat să se înțeleagă clar că Dragnea va rămâne după gratii și de Sărbători, în ciuda faptul că mai are o șansă de a scăpa de pedeapsă zilele următoare.

Potrivit unor surse de la Rahova, înainte de a-și încerca norocul cu eliberarea din închisoare, Liviu Dragnea s-a sfătuit în secret.

”Înainte de a ajunge în fața oamenilor legii, politicianul a fost vizitat de fiul său, cel cu care a vorbit mult pe tema prezenței la DIICOT, cum să se comporte și cum să acționeze”, au dezvăluit surse de la penitenciar.