Liviu Dragnea a depus un proiect de lege pentru mămicile care iau indemnizații pentru creșterea copilului. Legea prevede ca aceste femei să poată munci în timpul în care primesc indemnizații de la stat.

„Am depus deja acest proiect de lege, mâine va fi repartizat de către Biroul Permanent al Camerei, va intra în procedura parlamentară, va fi adoptat până la sfârşitul sesiunii parlamentare. Vor avea voie mămicile care primesc acea indemnizaţie să desfăşoare activităţi independente, să desfăşoare realizare de drepturi de autor, agricultură, piscicultură, silvicultură, activităţi care nu implică îndepărtarea mamei de copil. Statul nu pierde nimic, efectiv, absolut deloc. Ce vreau să vă spun? Nimeni nu e perfect, noi aşa am gândit legea, am dublat şi alocaţiile, am acordat şi această indemnizaţie, asta ne-a scăpat, o recunoaştem. (…) Mâine, această lege va intra în procedură parlamentară”, a declarat Liviu Dragnea, luni seară, la Antena 3.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă crede că președintele Klaus Iohannis va promulga această lege.

„O poate întârzia, oricum ştiu că nu-i pasă, o poate întârzia, nu are ce să facă mai mult. Acest act este un singur articol şi cu ritmul lui, în care are nevoie de nu ştiu câte zile să citească ceva, este doar un articol, nu o să-i trebuiască mult să-l analizeze”, a completat Dragnea.