Umilinţa cu Bayern Munchen a umplut paharul pentru Lionel Messi, care este gata să părăsească gruparea de pe Camp Nou, cu care mai are contract încă un an.

Starul a fost extrem de dezamăgit şi de reacţia fanilor formaţiei catalane, care la sosirea echipei la Barcelona, după eşecul istoric cu Bayern, şi-au contestat aspru favoriţii.

Imaginile au apărut acum şi nu mai au nevoie de comentarii: jucătorii, în frunte cu Messi, au fost huiduiţi şi apostrofaţi la scenă deschisă.

”S-a săturat să ducă echipa în spate”

Presa internaţională scrie la unison că Lionel Messi va ajunge la Manchester în această vară, arată digisport.ro.

Fostul mare fotbalist şi manager scoţiat Graeme Souness, în prezent expert Sky Sports, îl vede pe argentinian la Manchester, oraşul perfect pentru el.

La City sau la rivala din oraş, United.

„Lionel Messi arată care un om care s-a săturat să ducă echipa în spate. Fără el, n-ar fi în stare nici măcar să se califice în Champions League.

Este săptămâna perfectă pentru a face o ofertă pentru argentinianul de 33 de ani, pe care l-aş vedea cu uşurinţă să joace la Manchester – la United sau la City.”, a afirmat Souness, pentru The Times.

Șanse mari pentru un acord

Clauza de reziliere a lui Messi este de 700 de milioane de euro, dar, având în vedere ceea ce reprezintă argentinianul pentru Barcelona şi ceea ce a realizat la acest club, sunt şanse ca fotbalistul să ajungă la un acord cu şefii formaţiei catalane şi să plece în această vară.

Manchester City rămâne în pole-position pentru transferul lui Lionel Messi.

În context, trebuie precizat că meciul pierdut cu neverosimilul scor de 8-2 în fața lui Bayern Munchen, contând pentru Liga Campionilor, a fost cea mai severă înfrângere suferită vreodată de echipa spaniolă în istoria sa de 120 de ani.

Bayern Munchen a învins-o vineri seară pe FC Barcelona la Lisabona şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.