WOWbiz.ro i-a surprins joi pe Răzvan Simion și Lidia Buble împreună.

În primă fază, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cel surprins. El se afla în fața unui atelier de croitorie, așteptând minute bune acolo, iar în fața clădirii era parcată mașina Lidiei Buble.

După ceva timp, prezentatorul Tv a fost surprins intrând în atelier, iar după câteva minute, din aceași clădire au ieșit Lidia Buble și asistentele sale.

Artista a mers până la mașină pentru a-și lăsa niște lucruri, iar după, alături de asistenele ei, s-au urcat în mașina lui Răzvan Simion și au plecat împreună.

S-au împăcat?

Deși par că se vâd mai des decât înainte, nu se poate vorbi despre o împăcare, ci doar despre o bună colaborare. Atât Lidia cât și Răzvan Simon au clarificat în urmă cu câteva zile acest lucru. Artista a mărturisit că Răzvan rămâne managerul său, ocupându-se personal de toate proiectele ei.

Răzvan Simon și Lidia Buble și-au anunțat despărțirea în urmă cu ceva timp. Cei doi au avut o relație de cinci ani de zile, însă se pare că povestea de iubire dintre ei s-a terminat brusc.

Surse apropiate cuplului susțineau în urmă cu ceva vreme că de-a lungul timpului, între Răzvan Simion și Lidia Buble au avut loc tot felul de discuții cu privire la viitorul lor împreună, cea mai ades adusă în atenția publicului fiind cea legată de religia vedetei TV, diferită de cea a cântăreței și se pare că acesta ar fi fost unul dintre motivele principale care ar fi dus la separarea celor doi.