Lidia Buble, mesaj subtil pentru Răzvan Simion: Nu oricine trebuie să aibă impact asupra noastră

Lidia Buble și Răzvan Simion au decis, aproape acum un an, că este momentul să o ia pe drumuri separate. La acea vreme, cel care a făcut publică despărțirea a fost chiar Răzvan Simion, coprezentatorul emisunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată la Antena 1.

Anunțul despărțirii dintre cei doi a șocat showbizul din România, mai ales că relația lor dura de cinci ani. Toată lumea se aștepta ca, la un moment dat, Răzvan Simion să o ceară în căsătorie pe Lidia Buble. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat,

A trecut aproape un an de la despărțirea celor doi. De atunci, presa din România a continuat să o cupleze pe artistă cu mai mulți bărbați cunoscuți din România. Chir dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații de bune, Răzvan Simion continuând să fie impresarul artistei.

Replici subtile între cei doi

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Răzvan Simion a precizat, la un moment dat, care este motivul care duce la despărțire, el spunând că ”întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”.

La puțin timp după această declarație, Lidia Buble a postat un Insta Story în care a precizat că nu toți oamenii pe care îi întâlnești în viață sunt importanți.

„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca.”, spune aceasta.

Artista a mai precizat că oamenii ar trebui să se gândească la viața lor ca la o casă și dacă sunt dispuși să lase pe oricine să intre în ea și să se curețe, lăsându-i să strângă, după, singuri.

”Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?, a spus Lidia Buble într-un Insta Story.

Viața continuă și după despărțire

După zece luni de la despărțire, cei doi au decis să-și puna viața în ordine. Răzvan Simion este în prezent într-o relație cu arhitecta Daliana Răducan. Fiica coprezentatorului de la Antena 1 este cea care i-a dat de gol pe cei doi după ce a postat pe Instagram o poză cu iubita tatălui ei.

De cealaltă parte, Lidia Buble nu a a fost explicită cu privire la viața privată, însă anumite Insta Story-uri postate de artistă au produs semne de întrebare printre internauți.

Artista s-a filmat în compania unui bărbat despre care nu există informații. Ea l-a lăsat pe acesta să o sărute în apropierea buzelor și chiar l-a îndemnat la aceste gesturi, spunând ”Cătă, o pupă nu mi-ai dat și mie”.

Ea a mai spus despre acest bărbat că este cel mai frumos din lume și, drept răsplată, a primit un sărut pe bărbie.

Sursă foto: Facebook Lidia Buble