Lidia Buble și-a șocat fanii. În urmă cu câteva ore, artista a izbucnit în plâns pe InstaStory. Se pare că motivul principal în reprezintă dorul familiei.

Mai exact, într-o postare pe contul său de Instagram, vedeta a publicat un mesaj emoționant, spunând că îi lipsește atât casa părintească, cât și frații și surorile sale.

„Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele”. Alături de mesajul emoționant, Lidia Buble a ales să posteze și o piesă tristă. De menționat este faptul că, unul din versurile piese postate este „Vreau să merg acasă”.

Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte

De menționat este faptul că, familia Lidiei Buble a trecut prin momente dificile. Mai exact, în urmă cu câteva luni sora Lidiei a povestit a fost la un pas de moarte la doar două săptămâni de la naștere, atunci când artista a scăpat-o din brațe și a căzut cu capul pe gresie.

Lorena Buble mai declara că a avut fisuri pe craniu, de la bărbie până la ceafă.

„Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista”, spunea sora artistei.

Totodată, Lorena Buble susține că familia sa a mai fost pusă într-o situație fără precedent, atunci când mama ei a rămas însărcinată. La acel moment, medicii au sfătuit-o să avorteze, pentru că avea prea multe sarcini, iar viața ei era în pericol.

Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. Copilul va avea o viață foarte chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort, și mami a refuzat. I-a zis: Domnule doctor, dacă Dumneze vrea să-i dea o viață să i-o dea, dacă nu să i-o ia, dar eu nu fac așa ceva. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze”, a mai spus Lorena Buble.