Este panică printre fanii Lidiei Buble! Cântăreaţa are probleme de sănătate şi, cel puţin pentru o perioadă, nu se mai pune problema de cântat.

Lidia Buble are serioase probleme de sănătate şi nu mai poate cânta

Cântăreaţa suferă de dureri puternice de gât şi nu mai poate să vorbească. Medicii i-au spus clar că trebuia să ia o pauză şi să se menajeze un timp, aşa că muzica este pusă pe pauză o perioadă.

“Mă simt de parcă aș fi împăiată. M-am trezit cu o durere de gât… Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă. Mă doare și când înghit saliva.

Este crunt. Am fost să-mi iau medicamente. Dacă știți niște leacuri, vă rog să lăsați mesaje”, le-a transmis vedeta fanilor pe pagina sa de socializare.

Medicii pe care i-a consultat Lidia Buble i-au spus că situaţia nu se va rezolva dacă nu ia o pauză vocală. În plus, cântăreaţa trebuie să ia şi antibiotice şi să facă injecţii pentru a scăpa de aceste dureri.

“Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup şi îmbrăţişez de nu vă vedeţi”, a mai postat Lidia Buble pe Instagram.

Lidia încă îl mai iubeşte pe Răzvan Simion?

La finalul săptămânii trecute, Lidia Buble a făcut un joc pe contul personal de Instagram, în care fanii îi puteau adresa întrebări și, așa cum se aștepta și ea, multe au fost legate de Răzvan Simion.

Cea mai importantă însă, a fost cea legată de sentimentele artistei pentru prezentatorul tv. Lidia Buble a recunoscut că încă își iubește fostul partener, chiar dacă sunt despărțiți de un an, iar din declarația lui Răzvan Simion, reiese că decizia i-a aparținut Lidiei.

“Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a răspuns vedeta la întrebările fanilor.