Lidia Buble are acum dovada clară de la Răzvan Simipn. Cei care probabil mai credeau într-o împăcare între cei doi, acum nu mai au niciun dubiu. Au apărut imagini zdrobitoare cu Răzvan Simion și iubita sa. Cei doi fac gesturi de mare tandrețe, în miezul zilei.

Jurnaliștii de la SpyNews.ro, l-au surprins pe Răzvan Simion așa cum nici măcar Lidia Buble nu și-ar fi imaginat.  Astfel, din imagini se poate vedea cu ochiul liber efortul pe care îl face vedeta de la Antena 1 pentru a avea o ieșire perfectă cu bruneta care i-a cucerit inima după despărțirea de Lidia Buble.

(sursa foto: Spynews)

Despre Lidia Buble și Răzvan Simion s-au scris numeroase articole în ultima vreme. Despre fiecare dintre ei s-a speculat că și-ar fi refăcut viața în urma despărțirii. De altfel, un mesaj recent postat de Lidia Buble pe contul său de Instagram a ridicat numeroase semne de întrebare. Mulți dintre cei care o urmăresc s-au întrebat dacă mai există șansă de împăcare.

Mesajul Lidiei Buble i-a pus pe jar pe fani

Lidia Buble a postat recent pe contul de Instagram câteva versuri dintr-o poezie care vorbește despre regăsirea unei foste iubiri.

„Doi străini / Uneori simt că vin din copilăria ta / Că am furat cireșe împreună / Că am crescut amândoi / Și la un moment dat / Ne-a despărțit istoria / Pentru a ne regăsi acum / Doi străini, stând față-n față”, este mesajul postat de către fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Această postare a sporit curiozitatea fanilor, care se întreabă dacă mai există o șansă de împăcare între cei doi.

Lidia Buble a avut o reacție neașteptată după ce s-a speculat că nu ar mai fi singură. Aceasta a susținut că simte oarecum că a ajuns la capătul puterilor, pentru că s-a mutat de curând și încă nu și-a amenajat noul apartament în care locuiește. Despre presupusul iubit secret, cântăreața nu a oferit absolut niciun detaliu.

„M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a transmis cântăreața într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.