Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu de ceva timp. De atunci, artista a negat orice zvon cu privire la o posibilă relație.

Totuși, Lidia Buble a postat pe contul său de Instagram o declarație de dragoste, alături de un emoticon în formă de inimă.

„Îți mulțumesc că mă iubești atunci când nu mă simt atrăgătoare”, este mesajul scris de artistă pe contul de socializare.

Mesajul nu a fost ușor de trecut cu vederea de către fanii Lidiei Buble. Majoritatea urmăritorilor ei s-au întrebat dacă artista nu mai este o femeie singură, notează wowbiz.ro.

Răzvan Simion este în altă relație

După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul de la Antena 1 se arată destul de împlinit. Acesta a fost surprins recent, împreună cu iubita sa, pe străzile din București.

Totuși, după ce aceștia au fost surprinși în împreună, Lidia Buble a postat pe contul său de Instagram o nouă fotografie iar la descriere a scrie un mesaj cu subînțeles.

„Sunt mai dulce ca păcatul/ Emoția mea reală și atât de voluntară/ Nici icoanele făcătoare de minuni/ Nu te mai vindecă de mine/

Poți să bei din toate izvoarele tămăduirii/ Numele tău va rămâne domnișoară erezie/ Și vei mirosi definitiv a poezie.”, scria atunci Lidia Buble la descrierea fotografiei sale.

Artista a avut o reacție neașteptată după ce s-a speculat că nu ar mai fi singură. Aceasta a susținut că simte oarecum că a ajuns la capătul puterilor, pentru că s-a mutat de curând și încă nu și-a amenajat noul apartament în care locuiește. Despre presupusul iubit secret, cântăreața nu a oferit absolut niciun detaliu.

Despre Lidia Buble și Răzvan Simion s-au scris numeroase articole în ultima vreme. Despre fiecare dintre ei s-a speculat că și-ar fi refăcut viața în urma despărțirii. De altfel, un mesaj recent postat de Lidia Buble pe contul său de Instagram a ridicat numeroase semne de întrebare. Mulți dintre cei care o urmăresc s-au întrebat dacă mai există șansă de împăcare.