Lia Olguța Vasilescu a vrut să arate că PNL nu știe ce vorbește și face declarații fără acoperire. Ea a postat mai multe fotografii de la mitingul PSD de vineri de la Craiova. În paralel, Olguța Vasilescu a lovit in PNL, postând poze grăitoare de la un miting al liberalilor din Craiova. Reacția ei vine după ce liberalii au contestat numărul de 40.000 de mii de pesediști prezenți, vineri, la manisfestația organizată la Craiova.

În dreptul pozelor de la mișcarea de stradă a PNL, Lia Olguța Vasilescu a scris un mesaj pentru liberali: ”Eu in locul vostru as tăcea… N-as da Comunicate sponsorizate… Și cam atâți ați fost la miting… Din toată Oltenia”.

Nu este singurul mesaj al Liei Olguța Vasilescu. Ea a mai postat un mesaj, anterior, pe Facebook: ”Politicienii din opoziție spun ca azi, la mitingul PSD, au fost doar 11000 de participanți și aceia aduși cu forța sau nu suficient de frumoși pentru gusturile lor. Și vulpea spune ca strugurii sunt acri… Voi ați fost vreodată pe stadion sa va faceți o imagine de ansamblu? O sa vedeti la vot, băieți, câți suntem! Cum erau sondajele voastre? Ați depășit PSD-ul, nu? PS. Și, rețineți: azi, la miting, au fost participanți DOAR din Dolj, nu din toată Oltenia!”.